Skrotpræmie

Få den højeste skrotpræmie KONTANT!

Genvind Aps tilbyder de bedste skrotpriser

Vi er din lokale og professionelle autoophugger på Sjælland. Hos Genvind Aps. tilbyder vi landsdækkende transportservice, dvs. at vi også kan afhente din bil på Sjælland. Vi har solid erfaring med skrotning og autoophug, og ligeledes med salg af brugte biler. Vi tager os derfor af mange praktiske ting i forbindelse med salg og skrotning af biler. Vi kan således være dig behjælpelig med, at komme af med din skrotbil på korrekt vis, og det er uden forbehold for, hvor mange kilometer bilen har gået, hvilken stand den er i, hvilken årgang den er osv. Når du vælger at overlade skrotning af bilen til os, garanterer vi naturligvis en rigtig god skrotpræmie.

Få den bedste skrotpræmie for din skrotbil

Vi overholder naturligvis Miljøministeriets lovkrav mht. skrotning af biler, dvs. vi lever op til ministeriets regler for udbetaling af skrotpræmie. Vi har certificeringen inden for international standard miljøledelse ISO 14001, og vi sikrer derfor miljørigtig skrotning. Du kan af den årsag trygt overlade skrotning af din bil til os, og få en særdeles god skrotpræmie. Genvind Aps Autoophug tilbyder således en meget konkurrencedygtig skrotpris.

Det er sådan at vi tilbyder vores kunder den højeste skrotpræmie kontant, den dag vi afhenter bilen det ønskede sted. Vi har service i højsæde, derfor tilbyder vi af afmelde bilens registreringsplader og samtidig klarer vi papirarbejdet for dig. Har du derimod allerede afmeldt bilen og afleveret nummerpladerne hos SKAT, skal du blot tage dokumentation med, således at vi kan se, hvornår bilen er blevet afmeldt. Vi udsteder efterfølgende en skrotningsattest, når du afleverer din bil til os.

Attesten udfylder vi enten der, hvor vi henter bilen, eller på vores autoophug i Ringsted. Denne attest er et bevis for, at Genvind Aps. har modtaget din bil.

Vi afhenter din skrotbil ganske gratis

Vi tilbyder at afhente din skrotbil kvit og frit, hvad enten det drejer sig om en personbil, SUV, varevogn eller anden type bil, så afhenter vi den uden problemer. Ligeledes stiller vi ikke krav til bilens stand, dvs. om den er skadet, gammel, mangler afgift, eller er uden motor osv. – bare ring til os, så kommer vi og henter bilen.

Få et godt bud

På vores webside kan du få det bedste bud på en skrotpris, ved blot at udfylde vores formular. Her skal du bl.a. oplyse bilens registreringsnummer, biltype, årgang osv., og dernæst sende oplysningerne til os, så giver vi dig et rigtig godt bud på en skrotpræmie i løbet af ganske kort tid.

Udfyld derfor formularen allerede i dag, og bliv klogere på vores skrotpriser.

Spørgsmål til vores skrotpriser?

Hvis du har spørgsmål til vores services, så ringer du bare til os, eller kommer forbi vores autoophug, så tager vi en uforpligtende snak med dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Få bedste bud