Reservedele

Reservedele

Vi leverer brugte reservedele og brugte autodele i høj kvalitet, som vi selv demonterer, efterprøver samt kontrollerer på eget værksted.

Genvinding af autodele fra skrot biler er en miljømæssig og økonomisk gevinst for både samfundet og den enkelte køber. Genvinds dele er ikke kun noget, som skrues af gamle, udslidte bilvrag – som regel er det dele fra nyere biler, som det forsikringsmæssigt ikke kan betale sig at reparere. Der er jo ingen grund til at smide motoren eller forlygterne væk, fordi bilen har været ude for en ulykke.

Vores efterafprøvning og kvalitetskontrol sikrer, at alle brugte reservedele og autodele lever op til den topkvalitet, vi ønsker at levere til dig som kunde.reservedele Vores kontrol betyder endvidere, at vi ofte vil kunne give dig reklamations- eller ombytningsret på mange af vores brugte autodele. Det er specielt rart at vide, når det f.eks. drejer sig om motorer eller gearkasser.

Dermed sikrer vi, at du som kunde får de brugte reservedele i den kvalitet, som vi hos Genvind kan sikre og stå inde for.Udfyld hurtigt og nemt formularen til højre og få prompte svar på tilgængelighed og pris på den/de reservedele du søger.

Er du mere til den direkte og personlige kontakt så har vi 19000 m2 med reservedele og brugte biler på vores adresse i Ringsted som vi glæder os til at se dig på.

Står du omvendte med en bil, der skal skrottes, giver vi også den bedste skrotpræmie!

Få bedste bud