Autoophug

Autoophug Sjælland, Fyn og Jylland

Vi er specialister i autoophug på Sjælland, og vi garanterer fuld tilfredshed og den højeste skrotpræmie for din skrotbil. Genvind ApS er detn dedikerede autoophug, der har landsdækkende transportservice. Så vi kan også komme og afhente din bil på hele Sjælland.

Kontakt os på 22 53 35 80 for autoophug eller brug formularen til højre og vi vender tilbage idag.

Vigtigt at huske:

Når du afleverer en skrotbil til autoophug, skal du medbringe registreringsattesten. Hvis bilen er afmeldt og nummerpladerne er afleveret hos SKAT, skal du medbringe dokumentation for, hvornår den er afmeldt. Det kan være registreringsattesten med SKATs påtegning på bagsiden eller en særskilt blanket, som SKAT har udleverede, da nummerpladerne blev afleveret. Når du så afleverer din skrotbil hos os, udsteder vi en skrotningsattest.

Det er dit bevis på, at vi har modtaget din bil til ophug. Vi kan både udstede beviset på vores lokale ophug eller når vi afhenter din skrotbil til autoophug på Sjælland.

Loven

Ejeren af en udtjent bil har pligt til at aflevere bilen til affaldsbehandling hos en registreret autoophugger. En skrotmoden bil må derfor ikke overdrages til andre end registrerede autoophuggere, som sørger for at bilen bliver til miljøvenlig skrot.

Få bedste bud